12/01/2013

PLUM CAKE SALAT





Aquesta recepta no es meva, la vaig trobar fa ja uns mesos, concretament al Abril d’aquest any al dominical del diari el País. En va agradar i la vaig fer. Des de les hores le fet vaires vegades i el resultat sempre ha esta el mateix, espectacular! La recepta original la podeu veure aquí



Ingredients per a 4 persones :
250 grams de farina de blat per a pastisseria
 ½ sobret de llevat químic
4 ous
100 mil·lilitres de llet a temperatura ambient
100 mil·lilitres d'oli d'oliva suau
sal
1 bola de mozzarella
12 tomàquets secs en oli
 2 cullerades de alfàbrega fresca picada
1 culleradeta d'orenga
100 grams de formatge emmental ratllat .



1 . Prees calfar el forn a 200 graus ( amb aire, si el forn ho permet , si no, només amb calor per la part de baix ) .

2 . Barrejar d'una banda la farina tamisada i el llevat i per un altre els ous, la llet , l'oli d'oliva i un pessic de sal . Introduir els ingredients humits dins dels secs i barrejar amb unes varetes .


3 . Afegir la mozzarella i els tomàquets secs en trossos petits , el formatge ratllat i les herbes , i barrejar una mica més , aquesta vegada amb espàtula .

4 . Bolcar en un motlle tipus plum cake engreixat i enfarinat .

5 . Cuinar durant uns 50 minuts o fins que estigui daurat per sobre que es punxi amb un escuradents aquest surti net .
 

6 . Deixar refredar bé abans de desemmotllar , tallar i servir.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada