Entrants
fàcils i divertits que jo vaig fer aquest Nadals, però que son ideals per a
qualsevol celebració.
1.- Bolets
dels follets :
Ingredients:
Os de guatlla
Tomàquet
Cherry
Maonesa
Herbes
aromàtiques
1.- Posaren
els ous a bullir fins que estiguis “durs” ( secret: com que el ou de guatlla
costa moltíssim de pelar, jo els compro ja fets, venen en pots de 18 unitats)
2.- Partiren
els tomàquets per la meitat.
3.- Escapçaren
l’ou per què se’ns aguanti dret.
4.- Amb un
escuradents uniren l’ou amb el tomàquet
5.- Amb un
pinzellet de cuina posarem la maonesa fent l’acabat del bolet
6.- Escamparem
les herbes aromàtiques al fons de la safata on els serviren, per allò de que
faixi “més bosc”
2.- Culleretes
de formatge feta, tomàquet i cogombre:
Ingredients:
Formatge feta
Tomàquet
Cogombre
Olivada
Sal, oli,
pebre i vinagre ( per fer la vinagreta)
1.- Tallarem a
daus molt menuts els tres ingredients i els barrejarem en un bol.
2.- Els
amanirem amb una vinagreta sua, jo vaig fer servir una amb vinagre d’estragó.
Deixarem marinar ben be mitja hora
3.- Col·loquen
una mica d’olivada a les culleretes ( o recipient que fem servir )
4.- Posem la barreja sobre l’olivada.
Aquesta
recepta la vaig treure de la revista Lectures Cocina nº 71
3.- Tomàquet Cherry farcit amb olives i pernil
Ingredients:
Tomàquet
Cherry
Pernil salat
Olives verdes
Paté de pernil
1.- Buiden els
tomàquets amb l’ajut d’una cullereta.
2.- Els omplim
amb el paté
3.- Tallem
tires de pernil i les enrotllem amb una oliva
4.- Punxem
l’oliva i el pernil al tomàquet
Aquesta
recepta la vaig veure a Recetin
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada